Πάνω απο 100 τραγούδια έχει στα χέρια της η οικογένεια του Παντελή. Επαφές με καλλιτέχνες για να τα τραγουδήσουν !

Πάνω απο 100 τραγούδια έχει στα χέρια της η οικογένεια του Παντελή. Επαφές με καλλιτέχνες για να τα τραγουδήσουν !

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η οικογένεια του τραγουδιστή, αποφάσισε από τα τραγούδια που βρέθηκαν στο κινητό του μετά τον θάνατό του, τα 100 να κυκλοφορήσουν, ενώ τονίζεται, πως ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης που εκπροσωπεί την οικογένεια στα ΜΜΕ έχει κάνει τις πρώτες επαφές με καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, η Αμαρυλλίς, η Νατάσσα Θεοδωρίδου και με τον Βασίλη Καρρά.

via
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν πως οι γονείς και ο μεγάλος αδελφός του αείμνηστου τραγουδιστή και τραγουδοποιού αναζητούσαν διακαώς έναν τρόπο να κυκλοφορήσουν τα ανέκδοτα τραγούδια του Παντελή, χωρίς όμως την εμπλοκή δισκογραφικών εταιριών.

Άλλωστε δεν είναι κατοχυρωμένα, οπότε έχουν ελευθερία κινήσεων και αποκλειστικής διάθεσης. Σκοπός είναι τα έσοδα και τα πνευματικά δικαιώματα να παραμείνουν στην οικογένεια, προκειμένου να αξιοποιηθούν καταλλήλως στο όνομα του γιου τους, πιθανόν με φιλανθρωπικές δράσεις. Η μόνη λύση, λοιπόν, ήταν η απευθείας παραχώρησή τους σε γνωστά πρόσωπα του μουσικού λαϊκού πενταγράμμου. Λέγεται πως ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια στα ΜΜΕ, ανέλαβε τις επαφές με τους πιο καλούς φίλους τραγουδιστές του αδελφού του και, όπως ανέφερε έγκυρη πηγή, ανάμεσά τους συγκαταλέγονται η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Αμαρυλλίς, ίσως και ο Βασίλης Καρράς.

Όσο για τον Αντώνη Ρέμο, τον άλλοτε κολλητό φίλο του Παντελή, εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για το αν οι σχέσεις του με την οικογένεια παραμένουν καλές. Πληροφορίες λένε, μάλιστα, πως υπήρξε μια μικροπαρεξήγηση που τους απομάκρυνε, ωστόσο το θέμα δεν πήρε διαστάσεις. Δεν το επιθυμούσαν, άλλωστε, και οι δύο πλευρές. Το project της εξ ολοκλήρου αξιοποίησης της πνευματικής περιουσίας του αδελφού του δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για τον Τριαντάφυλλο.

Συμφωνίες, συμβόλαια, όροι, ποσά, όλα είναι ανοιχτά στο τραπέζι των συνομιλιών και, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά άνθρωπος από το περιβάλλον του, ίσως η πρώτη ανεπίσημη ανακοίνωση να γίνει τους επόμενους μήνες, αμέσως μετά την κυκλοφορία από τη δισκογραφική του εταιρία ακόμη ενός (και τελευταίου) τραγουδιού με τη φωνή του Παντέλου, που όμως ο 33χρονος δεν πρόλαβε να ηχογραφήσει μέχρι τέλους.

via

Tags:

Άκουσε Just Out Radio

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

10 − two =

You May Also Like

Το «Mi Gente» του J Balvin εκτοπίζει το «Despacito» από την κορυφή

To «Despacito» βρήκε απρόσμενο αντίπαλο και χάνει τα πρωτεία από το «Mi Gente» του J Balvin ...

Νίκος Ρωμανός αναμφισβήτητα το video clip της χρονιάς -Όταν ειμαστε αγκαλιά

Νίκος Ρωμανός αναμφισβήτητα το video clip της χρονιάς -Όταν είμαστε αγκαλιά Επίσης διαβάστε: Νίκος ...

Ο Κώστας Αγέρης παρουσιάζει το νέο τραγούδι του με τίτλο -ΤΕΛΟΣ- και στοίχο “ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΣ”

Ένα τραγούδι με πηγή έμπνευσης τον αδικοχαμένο ερμηνευτή, Παντελή Παντελίδη κυκλοφόρησε από τον Κώστα ...