Δείτε τι πρέπει να φοράτε για πιο εύκολους… 0ρyαsμοuς!
Αυτό που αποκάλυψε ενδελεχής επιστημονική έρευνα από το πανεπιστήμιο του Γκρόνινγκεν στην Ολλανδία, αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου ανδρών και γυναικών, την ώρα που κάνουν $3ξ, αλλά και την στιγμή που φτάνουν σε 0ρyαsμο, δεν θα το λέγατε και αναμενόμενο.

Στο πλαίσιο έρευνας για τις περιοχές εκείνες του εγκεφάλου που δραστηριοποιούνται περισσότερο την ώρα του 0ρyαsμοu, οι ερευνητές διαπίστωσαν κάτι που δεν περίμεναν:Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ήταν πιο εύκολο να φτάσουν σε 0ρyαsμο, όταν φορούσαν κάλτσες στα πόδια τους!
Αυτό προέκυψε, όταν τα περισσότερα ζευγάρια που είχαν σ3xouαλική επαφή στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο εργαστηρίου με τους ανάλογους αισθητήρες και όργανα μέτρησης της εγκεφαλικής τους δραστηριότητας, διαμαρτυρύθηκαν ότι κρύωναν τα πόδια τους.

Οι ερευνητές τους έδωσαν τότε μερικά ζευγάρια κάλτσες και στις επόμενες πράξεις συνουσίας που ακολούθησαν, παρατήρησαν ότι με τα πόδια τους πιο ζεστά, πλέον, οι συμμετέχοντες (άνδρες και γυναίκες) κατάφεραν να φτάσουν σε 0ρyαsμο σε ποσοστό 80% αντί για 50% που σημείωναν χωρίς να φορούν κάλτσες.

πηγη : dete. gr

Άκουσε Just Out Radio

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

5 + twenty =

You May Also Like

Έγκυρα και εξακριβωμένα τεστ κατάθλιψης, από ειδικούς. Ανακαλύψτε αν παρουσιάζεται σημάδια κατάθλιψης

Έγκυρα και εξακριβωμένα τεστ κατάθλιψης, από ειδικούς. Ανακαλύψτε αν παρουσιάζεται σημάδια κατάθλιψης χρησιμοποιώντας το ...

Το μπικίνι του καλοκαιριού ΘΑ είναι… διάφανο και όχι μόνο!

Το μπικίνι του καλοκαιριού ΘΑ  είναι… διάφανο και όχι μόνο! Επίσης διαβάστε: ΤΟ ΝΕΟ ...

Tips – Οι καλύτερες μπότες πάνω από το γόνατο και πώς να τις φορέσεις (σωστά)

Οι ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο έχουν άδικα κακή φήμη. Επίσης διαβάστε: Κόκκινες γόβες: ...