Συνέντευξη με τον Γιάννη Προύντζο!

Συνέντευξη με τον Γιάννη Προύντζο!

Είναι περίεργο το πόσο οικεία μπορείς να νιώσεις με έναν άνθρωπο που δεν έχεις συναντήσει από κοντά αλλά τον έχεις δει πάρα μόνο να τραγουδάει σε πίστα!Πριν περίπου ένα χρόνο τον άκουσα να τραγουδάει και με σκάλωσε ένα τραγούδι του με τίτλο ΄΄ΜΕΘΥΣΑ΄΄ ένα χρόνο μετά τον συναντάω για να μας μιλήσει εδώ στο JUST OUT . Ένας προσγειωμένος άνθρωπος με χιούμορ και πολύ ταλαντούχος, αυτός είναι ο Γιάννης Προύντζος !

¨Γιάννη σε καλωσορίζω στο JUST OUT πες μας αρχικά που γεννήθηκες;

Aρχικά ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου έκανες να παραχωρήσω μια συνέντευξη! Έχω γεννηθεί στην Αθήνα και ζω στο Περιστέρι!Μεγάλωσα εκεί και ζω ακόμα και τώρα!!!

Πως ξεκίνησε η επαφή σου με την μουσική;

Με την μουσική είχαμε ,πως να το πω ,μια σχέση ερωτική από πολύ μικρή ηλικία! Από 3 χρονών τραγουδούσα στο σπίτι με βούρτσες και στυλό! Πηγαίνοντας στο σχολείο όπου φοίτησα είχα την τύχη να παρευρεθώ σε κάποιες εκπομπές με θέμα το τραγούδι και να συμμετέχω σε χορωδίες!!!Στην Α και Β λυκείου είχα ήδη ξεκινήσει μαθήματα φωνητικής και με το που τελείωσα το σχολείο ξεκίνησα επαγγελματικά με το τραγούδι!!!

Ποιο είναι το είδος μουσικής που ακούς;

Ακούω όλα τα είδη μουσικής δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο! Συνήθως ακούω ότι μου αρέσει και με κάνει να κολλάω!

Πως γεννήθηκε αυτό το όμορφο τραγούδι «Μέθυσα» ;

Το “Μέθυσα” ήταν ένα δώρο από τον φίλο μου Νίκο Απέργη!!! Τον ευχαριστώ πολύ που μου το έδωσε και κατάφερα να πάω ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Νομίζω από την αρχή ήξερα το που θα φτάσει το τραγούδι αυτό!Απο το πρώτο άκουσμα μου άρεσε και είχα προσεγγίσει τον Νίκο πολλές φορές να μου το δώσει!Θεωρώ ότι τα καλά τραγούδια έχουν παραπάνω τύχη στο να κάνουν επιτυχία.

Στο video clip ο ρόλος σου είναι ρομαντικός ώστε να προσεγγίσεις την γυναίκα της ζωής σου!Έτσι είσαι και στην προσωπική σου ζωή;

Δεν ξέρω αν με διακατέχει ο ρομαντισμός, είναι ανάλογα τι σου βγάζει ο άνθρωπος που είσαι δίπλα του!!Αλλά και απο καλλιτεχνικής φύσεως έχω ένα ρομαντισμό μέσα μου.Σίγουρα θέλω ο άνθρωπος που με συντροφεύει να είναι καλά μαζί μου.

Επαγγελματικά που βρίσκεσαι αυτή την στιγμή και ποια είναι τα επόμενα σου σχέδια¨;

Επαγγελματικά συνεχίζω να βρίσκομαι στο Οινοσχολείο αλλά και σε ένα καινούριο καλοκαιρινό χώρο το οποίο βρίσκεται στη Γλυφάδα στην οδό Ζησιμοπούλου 9. Είναι ένα μαγαζί το οποίο με έχει στηρίξει από την πρώτη μέρα και τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς!Παράλληλα με αυτό θα κάνω και κάποιες εμφανίσεις σε κάποιες πόλεις της Ελλάδας.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου και σου εύχομαι καλη επιτυχία στο καινούριο σου κομμάτι !!

Ευχαριστώ το just out και εσένα  Μαριλίζα Παπάζογλου για την όμορφη συζήτηση.

Tags:

Άκουσε Just Out Radio

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

4 × 2 =

You May Also Like

Είναι κάτι λαϊκά – Άκουσε το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου 07/11/2016 στις 11:15

O Νίκος Οικονομόπουλος κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι “Είναι κάτι λαϊκά”. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ...

Νίκος Ρωμανός αναμφισβήτητα το video clip της χρονιάς -Όταν ειμαστε αγκαλιά

Νίκος Ρωμανός αναμφισβήτητα το video clip της χρονιάς -Όταν είμαστε αγκαλιά Επίσης διαβάστε: Νίκος ...